میگو سوخاری جزء غذاهای مورد علاقه من و همسریه خصوصا وقتی مخلفاتی مثل سیب زمینی سرخ کرده و سالاد و گاها ماست و خیار کنارش میذاریم
من همیشه میگوی پاک شده بی رگ میگیرم، چون در خودم نمیبینم بشینم میگوها رو با اون دست و پاهای بلوری دراز پاک کنم !
اگر میگو رو تازه استفاده میکنید که چه بهتر، اما اگر قراره یخ زدایی بشه، بهتره اونو زودتر از فریزر خارج کنید و توی یک ظرف بذارید و در یخچال قرار بدید تا اروم یخش باز شه. یخ زدایی میگو بخاطر بافت نرم و حساسش، چه در هوای ازاد باشه و چه با مایکروفر، موجب از دست رفتن مواد مغذی اش میشه !
کار مهم در تهیه میگو از بین بردن بوی بد اونه که روشهای مختلفی براش وجود داره که یکیش ریختن اون در اب جوش شامل نمک و سرکه است و یا پخت کم ان در همین شرایط، اما من دلم نمیخواد میگو رو بپزم و از روشهای دیگه استفاده میکنم .
وقتی میگو داره باز میشه، ابشو تا جای ممکن خالی میکنم و بعد روش روغن زیتون میریزم سپس یک سری ادویه روش میپاشم که شامل ایناست :
مواد لازم برای طعمدار کردن میگو:
پودر سیر زیادتر فلفل سیاه زیادتر
پودر انبه (اگر داشتید) فلفل سفید
پودر تخم گشنیز (اگر داشتید) نمک
و کمی ابلیمو
بعد تمام ظرف رو با پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده میپوشونم و روش سلفون میکشم و میذارم تو یخچال بمونه نزدیک یک ساعت بعد بهش سر میزنم اگر ابش دراومده باشه خالیش میکنم
بعد حدود یک ساعت تقریبا میگو یخ زدایی هم شده و حالا اماده ست برای سرخ شدن!
سلفون رو باز میکنیم و تمام میگو ها رو در موادی که توشه بیشتر اغشته میکنیم و بند و بساط سوخاری کردنو اماده میکنیم!
مواد لازم برای سوخاری کردن:
ارد معمولی
دو عدد تخم نرغ که توش نمک و کمی فلفل و زعفران زدیم
پودر کنتاکی
حالا میگوها رو یکی یکی برمیداربم، اول می غلطونیم توی آرد، و بعد توی تخم مرغ و بعد کاملا به پودر کنتاکی آغشتل اش میکنبم و در اخر میندازیمش توی روغن که سرخ بشه !
زمان سرخ شدن زمان زیادی نمیبره و زود اماده میشه
غذای ما اماده ست .
نوش جان !
بعدا در این قسمت عکسش هم نصب میگردد :))))
,میگو ,رو ,پودر ,سرخ ,توی , ,نمک و ,یخ زدایی ,و بعد ,سیب زمینی

درباره این سایت